info
"Cea mai buna usa de garaj este cea care functioneaza."

"Automatizari usi rezidentiale si usi de garaj de la firma Stardors.Usi Sectionale RezidentialeStardors srl. fabrica si comercializeaza usi de garaj sectionale si usi sectionale rezidentiale 40 mm + la preturi promotionale.

 • Usi Sectionale cu componente de calitate


  Usa de garaj sectionala are o fiabilitate maxima in conditii de folosire intense, o rigiditate remarcabila si o rezistenta mare la efractie. Usile Stardors pot fi manevrate manual sau electric in functie de nevoile beneficiarului. Aceasta facilitate provine din montajul unui sistem de arcuri calibrate pentru dimensiunea usii.

  Sisteme de ridicare pentru usi in functie de structura halei.

  sistem ridicare usi sectionale

  Rolele de culisare a usii rezidentiale sunt din teflon cu rulment pe ax, ceea ce asigura un confort acustic in spatiul de actionare si rezistenta sporita la frecare pe trenul de rulare a rotilor. Panourile utilizate pentru zonele de acces industriale sunt tip ‘sandwich’ din otel, umplute cu spuma poliuretanica neinflamabila de grosime 40 mm. Siguranta Clientilor nostrii este unul dintre cele mai importante lucruri si de aceea Usile Stardors sunt prevazute cu sisteme de blocare a arcurilor si fotocelule de siguranta. Culoarea usilor poate fi aleasa de catre beneficiar in functie de codul RAL.

  Instalarea usilor Stardors se va face de catre echipe cu experinta in montajul acestor sisteme de inchidere.


  Descriere pe componente:

  1.Panouri:

  Panourile sunt fabricate din otel galvanizat, umplute cu spuma poliuretanica (tip sandwich), impermeabila, neinflamabila si cu rol de izolatie. Acestea au o grosime de 40 mm, inaltimea de 500/610 mm. Vopsirea panourilor este facuta in camp electrostatic cu protectie de folie impotriva zgarieturilor.


  usa sectionala rezidentiala

  Dimensiuni c=30cm si d1 d2 10cm

  usi garaj sectionale

  Panouri usi sectionale

  montaj usi sectionale

  Usa sectionala rezidentiala

  preturi usi sectionale

  Paleta de culori RAL

  2.Sistemul de culisare:


  3.Izolatie:

  - pe contur: cheder dublu din cauciuc (EPDM) (aplicat pe tot conturul usii),

  - panoul: asigura un coeficient de transfer termic k=0.9Watt/mp*K pentru usa instalata si k=0.49Watt/mp*K pentru panou.

  4.Cote si indicatii de montaj si constructie:

  Dimensiunile unei usi sectionale rezidentiale se recomanda a se incadra in cotele maxime de Lmax=5600mm, Hmax=2500mm. Pentru dimensiuni mai mari si trafic intens se recomanda usile sectionale industriale.

  Instalarea se realizeaza in doar 25 cm sub tavanul spatiului ce trebuie inchis.

  5.Siguranta sistemului este data de panouri ce au protectie impotriva prinderii degetelor, dispozitiv impotriva ruperii arcurilor si oprire la intalnirea obstacolelor (pentru varianta electrica).

  6.Actionare electrica cu telecomanda ofera un confort sporit pe timp de ploaie, zapada sau canicula. Aceasta se realizeaza prin intermediul unui motor prevazut cu iluminare ce se prinde pe tavan si actioneaza usa cu tija si lant . Acest sistem are o rezistenta mult mai mare decat sistemele pe cablu sau curea.

  7.Culoare:

  Se poate realiza toata gama de culori RAL, dar culorile standard sunt alb sau maro ( mahon). Pentru culorile Stejar, Cires etc. se percep costuri sulimentare.

  Culori usi sectionale rezidentiale
 • Pentru informatii tehnice si preturi usi rezidentiale si pentru a beneficia de consilerea agentilor din teren, va rugam sa ne contactati accesand pagina de CONTACT

  Prezentare video automatizari

  Usa rezidentiala
  Rulou
  Grilaj
  Copertina
  Bariera
  Usi automate