info
"Cea mai buna usa de garaj este cea care functioneaza."

"Automatizari usi industriale si usi de garaj de la firma Stardors.Usi Sectionale IndustrialeStardors srl. fabrica si comercializeaza usi de garaj sectionale si usi sectionale industriale la preturi promotionale.

 • Usi industriale cu componente de calitate


  Usa de garaj industriala are o fiabilitate maxima in conditii de folosire intense si sunt special concepute pentru a asigura siguranta, confortul si nevoia catre un acces rapid in spatiile dumneavoastra. Actionarea acestor usi sectionale industriale se face manual sau automat in functie de nevoile beneficiarului iar sistemul de ridicare poate fi adaptat structurii de baza a spatiului ce necesita a fi izolat. Usile industriale de la firma Stardors pot fi manevrate manual sau electric in functie de nevoile clientului. Aceasta facilitate provine din montajul unui sistem de arcuri calibrate pentru dimensiunea usii.

  Sisteme de ridicare usi industriale in functie de structura halei.

  sistem ridicare usi sectionale

  Rolele de culisare a usii rezidentiale sunt din teflon cu rulment pe ax, ceea ce asigura un confort acustic in spatiul de actionare si rezistenta sporita la frecare pe trenul de rulare a rotilor. Panourile utilizate pentru zonele de acces industriale sunt tip ‘sandwich’ din otel, umplute cu spuma poliuretanica neinflamabila de grosime 40 mm. Siguranta Clientilor nostrii este unul dintre cele mai importante lucruri si de aceea Usile Stardors sunt prevazute cu sisteme de blocare a arcurilor si fotocelule de siguranta. Culoarea usilor poate fi aleasa de catre beneficiar in functie de codul RAL.

  Instalarea usilor Stardors se va face de catre echipe cu experinta in montajul acestor sisteme de inchidere.


  Descriere pe componente:

  1.Panouri:

  Panourile sunt fabricate din otel galvanizat, umplute cu spuma poliuretanica (tip sandwich), impermeabila, neinflamabila si cu rol de izolatie. Acestea au o grosime de 40 mm, inaltimea de 500/610 mm. Vopsirea panourilor este facuta in camp electrostatic cu protectie de folie impotriva zgarieturilor.  2.Izolatie:

  - pe contur: cheder dublu din cauciuc (EPDM) (aplicat pe tot conturul usii), panoul asigura un coeficient de transfer termic k=0.9Watt/mp*K pentru usa instalata.

  3.Cote si indicatii de montaj si constructie:

  Pentru dimensiuni mai mari de Lmax=5600mm, Hmax=2500mm si trafic intens se recomanda usile sectionale industriale.

  Instalarea se realizeaza in doar 25 cm sub tavanul spatiului ce trebuie inchis.

  4.Siguranta sistemului este data de panouri ce au protectie impotriva prinderii degetelor, dispozitiv impotriva ruperii arcurilor si oprire la intalnirea obstacolelor (pentru varianta electrica).

  5.Actionare electrica cu telecomanda ofera un confort sporit pe timp de ploaie, zapada sau canicula. Aceasta se realizeaza prin intermediul unui motor prevazut cu iluminare ce se prinde pe tavan si actioneaza usa cu tija si lant . Acest sistem are o rezistenta mult mai mare decat sistemele pe cablu sau curea.

  6.Culoare:

  Se poate realiza toata gama de culori RAL, dar culorile standard sunt alb sau maro ( mahon). Pentru culorile stejar, cires etc. se percep costuri sulimentare.

  Tipuri de usi industriale.
 • Pentru informatii tehnice, preturi usi industriale si pentru a beneficia de consilerea agentilor din teren, va rugam sa ne contactati accesand pagina de CONTACT

  Prezentare video automatizari

  Usa rezidentiala
  Rulou
  Grilaj
  Copertina
  Bariera
  Usi automate