info
"Cea mai buna usa de garaj este cea care functioneaza."

"Automatizari usi de garaj tip rulou de la firma Stardors.Usi Garaj RulouFirma Stardors srl. fabrica si comercializeaza Usi de Garaj tip Rulou la preturi promotionale.

 • Usi garaj rulou cu componente BFT


  Usile tip rulou reprezinta o altenativa la spatiile ce nu permit instalarea unei usi sectionale dar si o solutie la inchiderile unor cai de acces catre magazine, terase etc.

  Usile rulou sunt confectionate din lamele de aluminiu umplute cu spuma poliuretanica de inalta densitate, caseta metalica si ghidaje din aluminiu vopsite in camp electrostatic. Acest tip de usi pot fi dotate cu un sistem de iluminare si ventilatie dat de lamele special concepute pentru a asigura confort, siguranta si pot fi prevazute cu geamuri securizate.


  Sisteme de actionare a usilor tip rulou.

  Usile tip rulou se monteaza aplicate peste marginea golului de usa si pot fii actionate manual sau electric. Varianta electrica ofera o mai buna siguranta, o estetica a casetei de mare clasa si o utilizare confortabila a sistemului si actioneaza automat usa prin intermediul unui motor axial. In cazul unei pene de curent manipularea usii se va face cu o tija special conceputa pentru acest gen de situatii.

  Instalarea usilor Stardors se va face de catre echipe cu experinta in montajul acestor sisteme de inchidere.


  Descriere pe componente:

  1.Panouri:

  Panourile sunt fabricate din otel galvanizat, umplute cu spuma poliuretanica (tip sandwich), impermeabila, neinflamabila si cu rol de izolatie. Acestea au o grosime de 40 mm, inaltimea de 500/610 mm. Vopsirea panourilor este facuta in camp electrostatic cu protectie de folie impotriva zgarieturilor.


  Sistem rulare usa

  montaj usi

  Panou usa rulou

  preturi usi rulou

  Usa tip rulou inchisa

  Usa tip rulou deschisa


  2.Cote si indicatii de montaj si constructie:

  Pentru dimensiuni mai mari de Lmax=5600mm, Hmax=2500mm si trafic intens se recomanda usile sectionale industriale.

  Instalarea usilor se realizeaza in doar 25 cm sub tavanul spatiului ce trebuie inchis.

  3.Siguranta:

  Din punct de vedere a-l sigurantei si a rezistentei termice si acustice usile tip rulou se incadreaza in clasa C fata de usile sectionale clasa B.

  4.Actionare electrica cu telecomanda ofera un confort sporit pe timp de ploaie, zapada sau canicula. Aceasta se realizeaza prin intermediul unui motor axial.

  5.Culoare:

  Se poate realiza toata gama de culori RAL, dar culorile standard sunt alb sau maro ( mahon). Pentru culorile stejar, cires etc. se percep costuri sulimentare.

  Modele usi rulou
 • Pentru a obtine o oferta de pret corecta in raport cu golul dvs, va rugam sa ne transmiteti cotele golului sau solicitati o masurare gratuita a golului de catre reprezentatii zonali.CONTACT

  Prezentare video automatizari

  Usa rezidentiala
  Rulou
  Grilaj
  Copertina
  Bariera
  Usi automate