info
"Cea mai buna usa de garaj este cea care functioneaza."

"Usi antifoc de uz industrial si uz comercial de la firma Stardors.Usi AntifocStardors srl. fabrica si comercializeaza usi antifoc si usi rezistente la foc de uz industrial si uz comercial la preturi promotionale.

 • Usi Antifoc Omologate


  Usa de garaj antifoc are o fiabilitate maxima in conditii de folosire intense si este rezistenta la incendii puternice. Usile antifoc 60 min, 120min si 180 min pot fi livrate cu 1 canat sau 2 canate. Usile rezistente la foc sunt recomandate in spatii de birouri, scoli, hale industriale, spatii tehnice, subsoluri, spatii comerciale etc.


  Descriere componente usi rezistente la foc:

  1.Panouri:

  Usile antifoc sunt confectionate din foi de tabla galvanizata cu material izolant la interior. Grosimea foii de usa este 50mm (60mm).


  usi rezistente la foc

  Sectiune usa rezistenta la foc

  usi antifoc

  Dimensiuni toc usi

  montaj usi antifoc

  Amortizor usa rezistenta la foc

  preturi usi antifoc

  Balama usa rezistenta la foc

  2.Detalii tehnice:


  3.Cote si indicatii de montaj si constructie:

  Dimensiunile usilor se aleg in functie de dimensiunea golului si specificatia de deschidere.

  4.Toate usile sunt finisate cu pudre epoxi-poliesterice.

  5.Manerele sunt rezistente la foc de culoare neagra, cu miez metalic montate pe placa, cu gaura de cilindru si cheie tip patent (optional cilindru cu cheie normal). Broasca este rezistenta la foc, reversibila pentru cilindru si echipata cu cheie tip patent. Bolturile de siguranta sunt montate pe partea balamalelor.

  6.Accesorii:


  7.Culoare:

  Vopsirea usilor este realizata in camp electrostatic cu aspect coaja de portocala si antizgariere. La cerere se pot livra usi cu folie PVC, imitatie de lemn sau decoratiuni grafice.

  Modele usi antifoc
 • Pentru informatii tehnice si preturi usi rezistente la foc si pentru a beneficia de consilerea agentilor din teren, va rugam sa ne contactati accesand pagina de CONTACT.

  Prezentare video automatizari

  Usa rezidentiala
  Rulou
  Grilaj
  Copertina
  Bariera
  Usi automate