info
"Cea mai buna automatizare este aceea care functioneaza, deservind scopului pentru care a fost creata"

"Automatizari usi, usi de garaj si sisteme automatizate pentru usi, marca Profesional Electrocelos.Automatizari UsiFirma Stardors este distribuitor unic in Romania pentru automatizarile de usi de garaj, marca Electrocelos. Ele se caracterizeaza prin rezistenta sporita la efractie, durata de viata ridicata si stabilitate in timp. Automatizarile sunt optime pentru zonele cu protectie maxima, oferind in acelasi timp si confort fonic. Firma Stardors pune la dispozitie o gama variata de kit-uri, sisteme si accesorii pentru automatizari usi de garaj. Kiturile de montaj contin sinele de rulaj torsionate, actionate cu lant. Acest fapt asigura o durata de viata foarte lunga, fara a afecta sistemul electric si mecanic al usii. Va aducem la comanda toata gama de automatizari pentru usi produse de catre Electrocelos si care pot fi vizionate pe site-ul producatorului. Pentru montaj si alte detalii tehnice automatizari usi de garaj, usi de sticla, usi industriale si sectionale, va rugam sa ne contacti!

Sistem KVM 100Sistem de automatizari pentru usi industriale cu suprafete de pana la 35 de m, cu actionare axiala a usii. Kitul contine: motor cu sistem de deblocare manuala, reductor cu lant incorporat, panou de comanda cu receiver inclus.

Pret 2190 ron

PDF

Motor axial KVM 25Motor axial 30 Nm 24V cu pornire și oprire lina pentru usi sectionale cu suprafate de pana la 18 mp. Kitul contine: logical bord, 2 telecomenzi MX4SP cu patru butoane, sistem de deblocare manual, lampa de iluminat si accesorii montaj.
Pret 1600 ron

PDF

Kit Rosso EvoKiturile Rosso sunt motoare utilizate pentru actionarea usilor de garaj cu suprafete intre 10 mp si 18 mp pe inaltimi de max. 2,3 m. Sunt utilizate cu succes pentru usile sectionale si pentru usile batante din tabla.

Pret COMANDA

PDF

Usi din sticlaKitul automatizat pentru usi din sticla contine: rama de aluminiu, trei baterii 12 V, panou electric, un set de fotocelule, un selector programabil, un set de fixare a sticlei, radar infrarosu.


Pret COMANDA

PDF