info
"Cea mai buna automatizare este aceea care functioneaza"

"Automatizari porti culisante si sisteme automatizate pentru porti, marca Profesional Electrocelos.Automatizari porti culisantePortile culisante sunt destinate deschiderilor mari si foarte mari. Aceste porti sunt formate dintr-o singura poarta ce culiseaza pe o sina de metal montata in beton. Portile culisante au dimensiuni intre 10 m-15 m lungime si iar inaltimea maxima de 3 m. Pentru deschiderea lor se va folosi actionare electrica. Portile culisante se folosesc cu succes atat pentru mediu rezidential cat si pentru cel industrial. Dimensiunea unei porti culisante se stabileste in functie de necesitatile beneficiarului si astfel si automatizarea cea mai eficienta. Firma Stardors este unic distribuitor in Romania de automatizari pentru porti culisante si sisteme automate ale producatorului Electrocelos. Toate produsele beneficieaza de garantie doi ani de la data cumpararii, conform normelor Europene.

Kit Slide 3000Motor de 230V, 3000 Kg, 1500W pentru utilizare intensiva. Kitul contine logic bord cu invertor de putere, receptor incorporat un set de fotocelule MF3 si doua telecomenzi MX4SP cu 4 butoane. Kitul are accesorii pentru instalare. Aceasta automatizare este destinata pentru medii industriale.

Pret 1290 ron

PDF

Kit Slide 800 AMotor de 230V, 800Kg, 370W cu reductor de lubrifiere si cu oprire si pornire lina. Kitul contine logic bord MC1, receptor incorporat un set de fotocelule MF1 si doua telecomenzi MX4SP cu 4 butoane. Kitul are accesorii pentru instalare. Aceasta automatizare este destinata pentru medii industriale.

Pret 1390 ron

PDF

Kit Bravo 500Motor de 230V, 500 kg, 330W cu reductor de lubrifiere si cu oprire si pornire lina. Kitul contine logic bord MC1, receptor incorporat un set de fotocelule MF1 si doua telecomenzi MX4SP cu 4 butoane. Kitul are accesorii pentru instalare. Aceasta automatizare este destinata pentru medii rezidentiale.

Pret 1290 ron

PDF

Cremaliera 70Acest produs face parte din categoria accesorii pentru porti culisante. In cazul sistemelor pentru medii industriale se vor monta cremaliere din otel zincat.


Pret 100 ron