info
"Cea mai buna automatizare este aceea care functioneaza"

"Automatizari porti batante si sisteme automatizate pentru porti, marca Profesional Electrocelos.Automatizari porti batantePortile batante sunt destinate deschiderilor limitate si a spatiilor mici. Aceste porti sunt formate din doua corpuri distincte montate pe stalpi de sustinere cu balamale speciale. Fiecare poarta batanta are dimensiuni intre 3 m si 5 m lungime si iar inaltimea maxima de 3 m. Pentru deschiderea lor automata se va folosi actionare electrica. Portile batante se folosesc in special in mediu rezidential. Dimensiunea unei porti batante se stabileste in functie de necesitatile beneficiarului si astfel si automatizarea cea mai eficienta. Firma Stardors este unic distribuitor in Romania de automatizari pentru porti batante si sisteme automate ale producatorului Electrocelos. Toate produsele beneficieaza de garantie doi ani de la data cumpararii, conform normelor Europene.

Kit SP Eiffll 400Sistem 2400mm / 230V destinat portilor batante cu dimensiuni de 4,5 m pe foaie/poarta. Lungime cu deschidere și inchidere electrica si comutator de limitare. Acest kit contine doua motoare cu oprire si pornire lina, logic bord MC2, receptor incorporat un set de fotocelule MF1 si doua telecomenzi MX4SP cu 4 butoane. Kitul detine si accesorii pentru montaj.
Pret 1890 ron

PDF

Kit SP Wing 400Sistem 2400mm / 230V destinat portilor batante cu dimensiuni de 3 m pe foaie/poarta. Lungime cu deschidere și inchidere electrica si comutator de limitare. Acest kit contine doua motoare cu oprire si pornire lina, logic bord MC2, receptor incorporat un set de fotocelule MF1 si doua telecomenzi MX4SP cu 4 butoane. Kitul detine si accesorii pentru montaj.
Pret 1690 ron

PDF

Sistem Artic 2SPSistem 230V de automatizari cu brat articulat pentru porti cu stalpi grosi si dimensiunile foii de max. 2,3 m. Acest kit contine doua motoare cu oprire si pornire lina, logic bord MC2, receptor incorporat un set de fotocelule MF1 si doua telecomenzi MX4SP cu 4 butoane. Kitul are accesorii pentru montaj.Pret 2295 ron

PDF

Lince 400 si Lince 600Sistem 2400mm / 230V / 180W, (2400mm / 230V / 180W) destinat portilor batante cu foaia de pana la 3 m. Kitul contine doua motoare cu oprire si pornire lina, logic bord MC2, receptor incorporat un set de fotocelule MF 101 si doua telecomenzi MX4SP cu 4 butoane. Kitul detine si accesorii pentru montaj.Pret 1490 ron

PDF